Web Analytics Made Easy - Statcounter

دو بانوی پیشتاز در فرهنگ دفاع مقدسِ سیستان و بلوچستان گفتند: ترویج فرهنگ ایثار و شهادت راهکار خنثی‌سازی نقشه‌های دشمنان است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از عصرهامون، جهاد تبیین در حوزه هشت سال دفاع مقدس و جبهه مقاومت یکی از ضروریات مهم و اصلی جامعه امروز است. تلاش برای شناساندن پیام دفاع مقدس به نسل‌های حاضر و آینده به منظور مقابله با هر گونه تحریف این دوران افتخارآمیز جزو رسالت‌های همگان به ویژه فعالان رسانه‌ای و فضای مجازی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



فعالان مجازی و رسانه‌ای در این زمینه باید با تمام توان خود در جهت عرضه پیام‌های دفاع مقدس وارد میدان شوند تا با بازتولید فرهنگ ایثار و شهادت در عرصه ترویج این مهم گام بردارند.

تبیین دستاوردهای دوران انقلاب، دفاع مقدس وظیفه ای همگانی است

نسرین مودی یکی ازبانوان فعال رسانه ای در حوزه تخصصی فرهنگ دفاع مقدس با اشاره به اینکه ترویج فرهنگ متعالی دفاع مقدس و فرهنگ ایثار و شهادت، ترویج ارزش‌ها و اخلاق است، بیان کرد: راه اندازی سایت فائزون ویژه کنگره ملی شهدای سیستان و بلوچستان تلاشی از حق ارادت صاحبان اندیشه و هنر برای به تصویر کشیدن و به سطر نشاندن واژگانی از جنس عشق است و تقدیم به آنانی شد که سرمشق و الگو برای همه نسل ها شد.

وی افزود: معرفی بیش از 2 هزار شهید سیستان و بلوچستان که شهدای دفاع مقدس، ترور، مدافع حرم و شهدای زن هستند و زندگینامه، خاطرات، وصایا، اشعار و تصاویر کمتر دیده شده از شهدا، روز شمار دفاع مقدس، آشنایی با عملیات های مختلف دوران دفاع مقدس، اخبار و تازه های خبری در خصوص شهدا، مصاحبه با دبیران کمیته های مختلف و افراد شاخص، فرماندهان و رزمندگان استان بخشی از محتوای سایت فائزون است.

این فعال رسانه اضافه کرد: سایت فائزون، ویژه شهدای بومی سیستان و بلوچستان است که هر شخصی بخواهد اطلاعاتی در خصوص شهدای استان داشته باشد می تواند به این سایت مراجعه و اطلاعات مربوط به شهدا اعم از تاریخ تولد، شهادت، وصیت نامه، تصاویر و غیره را از این سایت استفاده کند.

وی گفت: تولید و انتشار محتوای مرتبط با دفاع مقدس، شهدا و مناسبت های شهدایی،  معرفی و دسته بندی شهدا، خادمین شهدا، شهدای مدافع حرم اردوهای راهیان نور، همه در سایت بارگذاری شده است.

مودی ادامه داد: در مناسبت های تقویمی مرتبط با شهدا مانند حماسه سوم خرداد، دفاع مقدس، اردوهای راهیان نور و شهادت ها مطالب سایت به روز رسانی می شود، همچنین سایت دارای کانال در شبکه های اجتماعی داخلی و خارجی نیز است که همه روز به صورت مستمر و منظم مطالب مرتبط بارگزاری می شود.

وی با اشاره به اهمیت تحقق بیانات مقام معظم رهبری در راستای پیگیری بیانیه گام دوم انقلاب و جهاد تبیین و همچنین زنده نگهداشتن یاد و خاطره شهیدان، تشریح کرد: تبیین دستاوردهای دوران انقلاب، دفاع مقدس و حوادث پس از آن در طول حیات انقلاب، یک وظیفه همگانی است و در این میان شما صاحبان قلم و رسانه نقش موثری در این زمینه دارند.

وی ادامه داد: ترویج و توسعه فرهنگ ایثار و شهادت زمینه‌ساز زنده نگه‌داشتن یاد و خاطره شهدا است و بقای انقلاب و اقتدار نظام به برکت ترویج روحیه جهاد و شهادت است و توسعه و ترویج فرهنگ ایثار و شهادت در سطح جامعه نیازمند جهاد تبیین است و همه باید در این مسیر تلاش کنند.

وی اظهار کرد: ایثارگری‌ها و رشادت‌های شهدا، ایثارگران و رزمندگان اسلام در طول هشت سال دفاع مقدس باید در فضای مجازی به خوبی تشریح و تبیین شود، زیرا نسل کنونی و جوانان امروزی تشنه جهاد تبیین هستند.

وی گفت: امروز دشمن در جنگ تبلیغاتی خود، دفاع مقدس را مورد تهاجم قرار داده است که بر همین اساس لازم است کسانی که روی تاریخ دفاع مقدس کار می‌کنند واقعیات را برای همه اقشار بازتعریف و تشریح کنند.
 
امنیت و عزت کشور را مدیون خون شهدا هستیم

بتول شاهبازی، یکی دیگر از بانوان فعال رسانه ای در حوزه تخصصی فرهنگ دفاع مقدس با اشاره به اینکه ترویج فرهنگ ایثار و شهادت راهکار خنثی‌سازی نقشه‌های دشمنان است، گفت: امنیت و عزت کشور را مدیون خون شهدا و رهبری مدبرانه امام راحل و مقام معظم رهبری هستیم،باید برای ادای دین به شهدا و پاسداشت یاد و خاطره آنها تلاش کنیم تا فرهنگ ایثار و شهادت را در جامعه بسط و گسترش داده و ارزش‌ها و آرمان های شهدای والامقام را بیش از گذشته در جامعه ترویج دهیم.

وی گفت: سایت خبرگزاری دفاع مقدس از سال ۱۳۹۲ همزمان با سالروز آزادسازی خرمشهر با حضور "سرلشکر فیروز آبادی" رئیس سابق ستاد کل نیروهای مسلح شروع به کار و تحت پوشش بنیاد حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس به فعالیت خود ادامه داد.

این فعال رسانه ای هدف از راه اندازی این سایت را تمرکز بر موضوع اصلی یعنی ترویج فرهنگ ایثار و شهادت و معرفی شهدا و سیره و زندگی آنان به نسل جوان ونوجوان، دانش آموز و دانشجور عنوان کرد و افزود: معرفی کتب دفاع مقدس با موضوع شهید و شهادت، استفاده از وصیت نامه شهدا و نقش استان در دفاع مقدس از جمله مفاهیم بارگذاری شده در این سایت است.

وی با اشاره به اینکه دفاع مقدس گنجینه عظیم حوادث است که ایثار و ازخودگذشتگی در آن به شکل برجسته ای موج می زند، گفت: همگان باید تلاش کنند تا با همکاری و مشارکت همه‌جانبه آرمان‌ها و ارزش‌های شهدای والامقام را به نسل امروزی منتقل کرد تا از این طریق آنها را در برابر هجمه‌های دشمنان ایمن‌سازی کنیم.

 انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: ترویج فرهنگ ایثار و شهادت فرهنگ ایثار و شهادت سیستان و بلوچستان دفاع مقدس دفاع مقدس فعال رسانه جهاد تبیین رسانه ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۹۰۵۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برنامه اقدام مشترک برای رونق باغ‌موزه دفاع مقدس تبریز تدوین شود

ایسنا/آذربایجان شرقی استاندار آذربایجان شرقی بر لزوم تدوین و اجرای برنامه اقدام مشترک برای حضور آحاد مختلف مردم در باغ موزه دفاع مقدس در تبریز با هدف ترویج فرهنگ ایثار و شهادت تاکید کرد.

مالک رحمتی، در جلسه شورای سیاستگذاری بنیاد حفظ و نشر آثار و ارزش‌های دفاع مقدس با بیان اینکه همه ما مدیون شهدا هستیم، افزود: بر این اساس مدیران کل دستگاه‌ها به حضور در جلسات شورای هماهنگی بنیاد اهتمام ویژه داشته باشند. 

وی اضافه کرد: اینکه باغ موزه دفاع مقدس ۱۸ هزار بازدید در سال داشته باشد، نشان می‌دهد که نهادهای فرهنگی و تربیتی همچون آموزش و پرورش و دانشگاه‌ها باید اهتمام ویژه‌ای برای حضور دانش آموزان و دانشجویان در این مکان ارزشمند داشته باشند.

استاندار آذربایجان شرقی گفت: در این فوران جنگ روانی که دشمن راه انداخته، برای آشنایی نوجوانان و جوانان با محتوای باغ موزه دفاع مقدس، همه ظرفیت‌های موجود مورد استفاده قرار گیرد.

وی ادامه داد: در این راستا ترویج فرهنگ ایثار و شهادت را نه به عنوان کار اداری، بلکه تکلیف دینی و الهی بدانیم.

رحمتی با اشاره به تاثیر فراگیر و همه جانبه فرهنگ ایثار و شهادت در جامعه ایران و فراتر از آن بیان کرد: این فرهنگ اصیل اسلامی در دوران کرونا نیز در جامعه ما نمود عینی یافت و همه برای غلبه بر این بیماری وارد گود شدند.

وی اضافه کرد: فرهنگ ایثار و شهادت در همه ابعاد حیات اجتماعی نجات بخش بوده و در هر حوزه‌ای وارد شده، آن را متحول کرده است. 

استاندار آذربایجان شرقی گفت: اگر بتوانیم این فرهنگ را به بهترین شکل ممکن نهادینه کنیم، دیگر هیچ مشکلی در هیچ بخشی از جامعه نخواهیم داشت.

رحمتی همچنین بر لزوم طراحی و اجرای کار رسانه‌ای برای کمک به رونق فعالیت‌های باغ موزه و انعکاس شایسته آن در جامعه تاکید کرد.

رحمتی همچنین خواستار تجهیز باغ موزه دفاع مقدس تبریز به ابزارهای روز و جوان پسند نرم افزاری شد و ادامه داد: در تامین منابع مالی مورد نیاز تکمیل باغ موزه نیز از همه ظرفیت‌های بودجه‌ای استانی و ملی استفاده می‌کنیم.

وی توضیح داد: با توجه به محدودیت منابع مالی نهادهای دولتی، واقفین و شبکه مردمی و خیرین بیشترین توان و ظرفیت را برای کمک در این حوزه دارند. 

به گزارش ایسنا، به نقل از روابط عمومی استانداری آذربایجان شرقی، شهردار تبریز، مدیرکل حفظ و نشر آثار و ارزش‌های دفاع مقدس و مدیرکل راه و شهرسازی استان، گزارشی از اقدامات انجام شده مرتبط با تکمیل باغ موزه دفاع مقدس ارائه کردند. 

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • دشمن از فرهنگ شهادت، هراس دارد
  • توجه جدی به جهاد تبیین و بیان دستاوردهای جوانان نخبه کشور
  • ترویج فرهنگ ایثار وشهادت بهترین ضربه به دشمن است
  • مشکلات جامعه ایثارگران و خانواده شهدا مورد اهتمام قرار بگیرد
  • جلسه شورای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت - مازندران
  • فرهنگ ایثار و شهادت گنجی است که باید تبیین شود
  • فرهنگ ایثار و شهادت تبیین شود
  • تکریم خانواده شهدا کمک به ترویج فرهنگ ایثار و شهادت است
  • برنامه اقدام مشترک برای رونق باغ‌موزه دفاع مقدس تبریز تدوین شود
  • مسئولان ترویج فرهنگ ایثار و شهادت را تکلیف دینی خود بدانند